Şehit Cihan ÇİFCİBAŞI Ortaokulu

WEB https://sehitcihancifcibasioo.meb.k12.tr
Adres : Çakıllı Köyü Derinkuyu/Nevşehir
VİZYON : Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için aranan bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün ´´Çağdaş Uygarlık Düzeyinin Üstüne Çıkmak´´ idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi düzgün, günümüz teknolojik gelişmelerine ayak uydurabilen ve teknoloji kullanımda e-Güvenlik bilincine sahip bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:50-15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerimiz okula servis veya özel araçları ile gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Köyümüz 1360 nüfusa sahiptir. Evler genelde iki katlı ve müstakildir. Köy halkı tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamakta, bir kısmı ise İstanbul ´da ticaretle uğraşmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Köyümüz İlçe merkezine 9 km uzaklıktadır. İl merkezine ise 37 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında 3 Öğrencimiz Fen Lisesine Yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : % 100
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları : eTwinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus + Okul Ortaklıkları ´´Birlikte Oynarsak Birlikte Kazanırız´´